Bine ati venit!

Firma cu experienta in domeniul piscinelor venim in sprijinul dumneavoastra cu produse de calitate si seriozitate; executam: piscine, finisare cu liner dubluarmat cu grosimea de 1,5mm, garantie 10 ani de diverse modele(mosaic, bizantin, carrara)si culori, piscine prefabricate foarte avantajoase din punct de vedere a costurilor si a timpului de montaj.

Instalatii de filtrare pentru piscine publice si private; incalzire piscine cu schimbator de caldura,cu panouri solare, incalzitor electric sau cu pompe de caldura; sistem de iluminare piscine; dozare automata a ph-ului, clorinare cu sare, automatizari. 

Avand o mare experienta in domeniu societatea comerciala PISCIN DUO SRL construieste si intretine pentru dumneavoastra piscine private si publice,saune si spa-uri.

  • Piscine finisate cu liner cu grosimea de 1,5mm,garantie 10 ani.
  • Piscine finisate cu vitroceramica.
  • Piscine prefabricate din tabla special tratata impotriva coroziunii,finisate cu liner cu grosimea de 0,6mm sau 0,8mm(avantajoase din punct de vedere al costurilor totale si a timpului de executie)
  • Spa-uri profesionale finisate cu liner sau vitroceramica.
  • Saune.

Asiguram toata gama de materiale si accesorii pentru constructia de piscine,saune si spa cat si substantele pentru tratament si intretinerea lor.

Oferim service in garantie si post-garantie .

Intretinerea calificata a piscinelor incepand de la analiza apei pana la curatarea lor.